Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоградські скелелази здобули 11 медалей на обласних змаганнях


Юні скелелази з Павлограда додали до скарбниці своїх трофеїв 11 медалей, серед яких і 4 золотих. Переможним для них став виступ у Жовтих Водах на обласних змаганнях зі стендового скелелазання. Про це 6 лютого повідомив тренер спортсменів Андрій Суворкін.

За словами керівника командиї, змагання проходили 3-4 лютого. Участь у них окрім жовтоводців узяли представники Верхньодніпровська, Вільногірська, Кривого Рогу і Павлограда. Команду фізкультурно-спортивного комплексу ім. Шкуренка представляли 16 вихованців. Хлопці і дівчата продемонстрували свою спортивну майстерність і отримали хороші результати.


«Учасникам протягом трьох годин необхідно було заробити якомога більше балів на 22 маршрутах різного ступеню складності. Всі маршрути були досить непростими і водночас дуже цікавими, а змагання наповнені дружною, спортивної, цікавою, змагальної атмосферою», - повідомив А. Суворкін. За його словами, 4 вихованця ФСК завоювали на цих змаганнях золоті нагороди. Це Катерина Єгорова, Алла Крупська, Марія Лісовська і Іван Мажара. Ще 3 спортсмена отримали «срібло»: Олена Григор'єва, Анна Гула і Артем Старовойтов. Бронзові медалі дісталися Єлизавета Гула, Аріна Шкільна, Ярослав Ухтомьский і Кирил Григор'єв.


Нагадаємо, скеледром висотою 8 метрів на 4 доріжки зявився на території фізкультурно-спортивного комплексу восени 2013 року. Він став проектом-переможцем конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками». Вартість реалізації проекту становила близько 13 тис. грн. Нині на сучасному скледромі тренуються кількадесят юних спортсменів – вихованців тренера Андрія Суворкіна.

Олександр Шульга, фото зі сторінки Андрія Суворкіна у Фейсбук

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.