Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді автомайстер став жертвою нападу злочинців


У неділю, 11 лютого, в мережі Фейсбук з`явилася інформація про розбійний напад, що стався днем раніше в Павлограді. Буцімто жертвою кількох злочинців став власник місцевої автомайстерні. Інформацію, зокрема, оприлюднили на своїй сторінці активісти ГФ «Національні дружини Павлоград».

Ось, про що йдеться у їхньому повідомленні від 11 лютого: «Увага! Учора в Павлограді групою осіб було скоєно розбійний напад на автомайстра. В результаті оперативних дій поліції озброєні злочинці були затримані по гарячих слідах! У нас з'явилась інформація, що справу намагаються «зам'яти» – у бандитів є зв'язки з високопосадовцями. Національні Дружини Павлограда беруть справу під власний контроль!» Поряд із текстовою інформацією активісти розмістили фото чоловіка з травмами на обличчі, вказавши, що саме він є жертвою зловмисників.

З неофіційних джерел журналістові стало також відомо, що причиною ймовірного нападу на автомайстра стала нібито його відмова повертати власникам вже відремонтоване авто ледь не задарма. Тобто, чоловік назвав стандартну плату за свої послуги, але автовласники на неї не пристали, заявивши, що заберуть свою машину просто так. А на допомогу ще й покличуть своїх знайомих. Начебто за якийсь час до гаража, де відбувався конфлікт, дійсно завітала компанія, озброєна травматичною зброєю. Сторонні люди буцімто навіть чули постріли. За цією ж інформацією, відвідувачі побили майстра і двох його приятелів, які того вечора були з ним. Машину гості таки забрали, але на півдорозі їх затримала поліція, яку завчасно викликав імовірний потерпілий. Усе це відбувалося 10 лютого приблизно о 19.00-20.00 в одному з гаражних товариств Павлограда.

У понеділок, 12 лютого, на офіційному сайті ГУ НП в Дніпропетровській області з`явився коментар з приводу вказаної пригоди. Цитуємо: «10 січня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що приблизно о 19.00 в одному з гаражних кооперативів міста невідомі напали на чоловіка. На місце події виїхала  слідчо-оперативна група Павлоградського відділу поліції. Протягом години співробітники сектору реагування патрульної поліції встановили місцезнаходження автомобіля, на якому правопорушники втекли з місця скоєння злочину. Їх було затримано та доставлено до відділу поліції. На даний час тривають слідчі дії. Попередня правова кваліфікація вказаної події – ч.2 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб). На теперішній час по кримінальному провадженню працівниками Павлоградського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області проводиться комплекс заходів, направлених на отримання доказів, причетності вказаних чоловіків до скоєння кримінального правопорушення. Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Павлоградського ВП».

Олекса Сурай для www.5632.com.ua








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.