Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоградця засудили за напад на поліціянтку


У Павлограді чоловік без громадянства, котрий вже мав кілька судимостей, отримав умовне покарання за насильство щодо співробітниці поліції. Підсудний свою провину визнав і висловив каяття. Про це йдеться у вироку міськрайонного суду від 27 жовтня.

Як свідчать матеріали справи, інцидент стався ранком 2 березня 2017 року. За версією слідства, цього дня в помешканні обвинуваченого працівники поліції проводили санкціонований обшук і фіксували це на відеокамеру. У господаря житла дії правоохоронців викликали невдоволення. Він підбіг до поліціянтки, яка проводила зйомку, схопив її за руку, стиснув і потягнув до себе. Внаслідок цього цифрова відеокамера марки «Canon» опинилась долі і пошкодилась. Також чоловік залишив на тілі дівчини синці.

Під час судового засідання обвинувачений визнав свою провину в скоєнні інкримінованого йому злочину і висловив каяття. Чоловік підтвердив обставини пригоди, викладені стороною обвинувачення. Потерпіла працівниця поліції у своїх показах підкреслила, що обвинувачений спричинив їй тілесні ушкодження під час виконання нею її службових обов`язків. Призначаючи покарання, суд врахував кримінальний досвід обвинуваченого (в 2012 році чоловік отримав 5 років колонії за розбій), його співпрацю зі слідством і каяття. На своєму засіданні 27 жовтня Павлоградський міськрайонний суд визнав рецидивіста винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 345 («Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу») і призначив йому покарання у вигляді 2 років позбавлення волі умовно.


Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.