Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоград відзначив День Гідності та Свободи


Павлоград 21 листопада офіційно відзначив День Гідності та Свободи. Заходи, присвячені цьому святові, проходили у сквері Тараса Шевченка. О 16.00 тут зібралися очільники міста, депутати і службовці, громадські активісти.

Учасники акції вшанували пам`ять тих, хто 4 роки тому відстоював на Майдані в Києві і інших містах України право громадян жити у вільній і демократичній державі і хто віддав за це свої життя. Також присутні схилили свої голови перед пам`яттю земляків, котрі пішли захищати країну від східного агресора та його найманців і поклали свої голови.




До стендів із фотографіями героїв Небесної Сотні і до пам`ятника Кобзареві учасники акції поклали квіти. Під час урочистостей вихованці творчих колективів декламували патріотичні вірші.

Наша довідка:

державне свято День Гідності та Свободи українці відзначають щороку 21 листопада. Воно встановлене указом президента України Петра Порошенка 13 листопада 2014 року і поєднує в собі дві ключові події в новітній українській історії - Помаранчеву революцію 2004 року і Революцію Гідності 2013 року.


Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.