Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді нагородили найкращих кікбоксерів міста


Вихованці павлоградської ДЮСШ і спортивно-оздоровчого комплексу «Центр», котрі переможно виступили на нещодавній світовій першості з кікбоксингу (версія WTKA) в Італії, стали стипендіатами міського голови. В четвер, 30 листопада, відбулося урочисте вручення сертифікатів провідним спортсменам міста.

Нагороди (сертифікати мера і подяки народного депутата) отримали студенти Дніпропетровського інституту фізичної культури Володислав Іваниця (ДЮСШ) і Раміль Ахметов (СОК «Центр»), учень павлоградської школи №1 Мирослав Гончар (ДЮСШ). Ще один призер міжнародних змагань, Олександр Прудько (ДЮСШ), заочно отримав подяку за свої спортивні досягнення. Участь у нагородженні найкращих кікбоксерів Павлограда взяли представники міської влади, народний депутат і депутат обласної ради.




Нагадаємо, з 25 по 29 жовтня в місті Марина ді Каррара (Італія) відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу за версією WTKA. Збірна України на цих змаганнях завоювала 75 медалей (42 золотих, 21 срібну і 12 бронзових) і посіла 3 командне місце. Чимала заслуга в цьому належить павлоградцям - вихованцям дитячо-юнацької спортшколи і спортивно-оздоровчого комплексу. Кікбоксери привезли додому одразу 4 золоті трофеї, а також кілька срібних і бронзових медалей.


«Зараз ми готуємося до виступів у чемпіонаті Дніпропетровської області, який стартує 8 грудня. Орієнтовно у квітні наступного року відбудеться чемпіонат України, де наші вихованці також візьмуть участь. А восени знов розраховуємо вдало виступити на світових змаганнях», - сказав журналістові старший тренер із кікбоксингу міської ДЮСШ Олександр Коротич. Він зазначив, що павлоградці щороку стають чемпіонами світу.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.