Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоградець налякав перехожу своїм чоловічим «достоїнством»


У самому центрі Павлограда чоловік на очах у випадкової перехожої оголосив свій статевий орган і вдався до непристойностей. Несподіваний вчинок молодика налякав і обурив жінку. Скінчилося тим, що чоловік опинився на лаві підсудних і отримав покарання.

Пригода, яка змусила мешканку міста звернутися до поліції, сталася вдень 8 травня 2017 року на вулиці Полтавській біля будинку №83-А. Про це йдеться у матеріалах міськрайонного суду, який розглядав цю пікантну справу. Згідно документа, обвинуваченим виявився батько двох неповнолітніх дітей і працівник (електромонтер) одного із підприємств Павлограда. В матеріалах суду вказано, що близько 16.00 обвинувачений сидів на залізобетонному блоці біля колонки водопостачання. Коли повз нього проходила потерпіла, чоловік «приспустив із себе штани, дістав свій статевий орган, та демонстративно перед громадянкою *** став рукою мастурбувати свій статевий орган».



Під час судового засідання молодик повністю визнав себе винним в інкримінованому злочині і підтвердив викладені в обвинувальному акті обставини пригоди. Чоловік виказав розкаяння у вчиненому і попросив суд не досліджувати деталі вчиненого. Також у матеріалах справи зазначено, що обвинувачений має позитивну характеристику за місцем проживання, раніше не судимий. Суд також врахував той факт, що під час демонстрації своїх чоловічих «достоїнств» обвинувачений був напідпитку. В підсумку, на своєму засіданні 21 червня 2017 року Павлоградський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 296 («Хуліганство») КК України і призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі умовно.

Наша довідка

Ексгібіціонізм (від лат. виставляти) - форма сексуальності, коли досягнення статевого збудження і насолоди реалізується шляхом демонстрації статевих органів особам протилежної або своєї статі поза ситуаціями статевих контактів. Найчастіше публічна демонстрація статевого органу супроводжується онанізмом (джерело: https://uk.wikipedia.org). Психологи зазначають, що існує кілька видів ексгібіціонізму. Один - це помилковий, коли за роздяганням стоять хуліганські мотиви. Цей вид не є психічним чи сексуальним розладом на відміну від істинного ексгібіціонізму. В цьому випадку ексгібіціоніст втрачає контроль над власними діями. Захворювання може проявлятися як результат деяких емоційних порушень, що мали місце в дитинстві або вже в дорослому житті. У таких хворих періоди нападів чергуються з тривалими періодами нормальної поведінки (джерелоhttp://mamulkapro.xyz).

Олекса Сурай, фото з сайту https://gomel.today

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.