Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді скелелази змагалися на швидкість


У Павлограді вихованці секції скелелазання ФСК ім. Шкуренка і їхні тернівські ровесники виборювали звання найшвидшого скелелаза. Черговий, вже 5-й, Кубок міста проходив 2-3 грудня на базі спортивного комплексу. Про це розповів тренер ФСК Андрій Суворкін.

За словами керівника секції, участь у традиційних змаганнях узяли 60 спортсменів із Павлограда і Тернівки віком від 8 до 16 і старше років. «Хлопці й дівчата продемонстрували свої можливості на трасах різного ступеню складності, а у фіналі боролися за звання «найшвидшого»», - повідомив А. Суворкін.



Переможцями (1-і місця) кубкового турніру в своїх вікових групах серед дівчат стали: Маша Мажара, Алла Крупська, Аріна Школьна, Маша Лісовська, Ангеліна Мартинова та Катя Єгорова. У хлопців кращими виявилися: Андрій Тищенко, Нікіта Коновалов, Денис Кодиров, Діма Блєдной, Олексій Блєдной і Кирил Григорьєв. Як зазначив Андрій Суворкін, наступного разу юні скелелази змагатимуться в рамках 5-го чемпіонату Павлограда у форматі «складність». Ця спортивна подія запланована на 30 грудня в приміщенні ФСК ім. Шкуренка.


Нагадаємо, скеледром висотою 8 метрів на 4 доріжки зявився на території фізкультурно-спортивного комплексу восени 2013 року. Він став проектом-переможцем конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками». Вартість реалізації проекту становила близько 13 тис. грн. Нині на сучасному скледромі тренуються кількадесят юних спортсменів – вихованців тренера Андрія Суворкіна.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.