Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

На Дніпропетровщині розшукують зниклого чоловіка


Поліція і рідні розшукують зниклого безвісти 34-річного мешканця Павлограда Андрія В`ячеславовича Кудіна. Молодий чоловік пішов із дому 20 вересня і досі не повернувся.

Про розшук зниклої людини 26 вересня повідомила в ЗМІ прес-служба Павлоградського відділу поліції. Згідно з повідомленням, Андрій В`ячеславович Кудін, 20.06.1983 р.н., мешканець Павлограда. Зник безслідно 20 вересня, коли пішов із дому.

На вигляд чоловікові 30-35 років, його зріст сягає 185-190 см, має худорляву статуру, овальне обличчя, темне середньої довжини волосся на карі очі. Андрій був одягнений у блакитну флісову кофту з темно-синіми вставками, штани кольору хакі, світло-синю футболку за написом на грудях та темно-сірі босоніжки. Чоловік має особливі прикмети – це два шрами: один довжиною 4 см розташований трохи нижче від підборіддя, інший завдовжки 12-15 см – на попереку.

Близькі зниклого безвісти Андрія Кудіна і поліція Павлограда звертаються до земляків за допомогою в розшуку чоловіка і просять повідомити будь яку інформацію стосовно місця його перебування. Цю інформацію чекають за адресою: Павлоград, вул. Шевченко, 51; також можна дзвонити за телефонами (05632) 6-22-3, 066-283-53-06 (чергова частина), 099 014-02-22 (група розшуку) та «102».


Олександр Шульга

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.