Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Як Кутєпов журналістів муштрував (відео)


Днями, 12-13 вересня, у Харкові відбувся тренінг для журналістів/редакторів інтернет-ЗМІ, які планують розвивати такий напрямок у роботі сайтів як відеоконтент або ж хочуть вдосконалити свої вміння - «Як створити відео, яке захочуть побачити мільйони».


Медіатренер – БОГДАН КУТЄПОВ - скандаліст, баяніст, документаліст. 



У минулому – автор кількох проектів журналістських розслідувань, медіакритик. Зараз працює стрімером, журналістом і ведучим на Hromadske.tv.


Зняв понад 150 короткометражок у проекті Hromadske.doc. Автор циклу документальних репортажів "Нова Рада", док. циклу "Восток" (спільно з М. Найємом), фільму про обмін полоненими "Контакт", фільму-експерименту "Піду в поліцію" та ін. Головний тренер відеошколи People in Need (Прага, Чехія), в якій брали участь медійники з України, Молдови, Вірменії, Киргизстану, Азербайджану.





Тренер відеоакадемії документального серіалу DocEmotion (Український католицький університет, Львів). У минулому – спецкор "Телекритики", у дальшому минулому – автор і ведучий програм журналістських розслідувань "Знак Оклику" (ТВі), "За вікнами" (СТБ), тележурналіст-новинар.

P.S.

Тренінг проводився в рамках проекту Ужгородського прес-клубу «Створення Консультаційного центру мультимедіа для регіональних українських ЗМІ»
за підтримки програми «У-медіа» Інтерньюз Нетворк.


Олександр Шульга

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.