Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді горіли приватні автобуси


У Павлограді на ранок 3 жовтня на одному з автотранспортних підприємств міста сталася пожежа. Вогонь пошкодив кілька автобусів. За неофіційною інформацією, причиною загоряння могло бути коротке замикання. Інцидент трапився в автопарку ТОВ «АТП «Совтур», що здійснює пасажирські перевезення у місті.

Журналіст www.5632.com.ua зателефонував представникові цієї фірми Миколі Зінченку. Він підтвердив інформацію про інцидент зі згорілими автобусами. «Це сталося сьогодні вночі. З якої причини, ми ще самі не знаємо. Було загоряння і все», - повідомив Микола Зінченко. За його словами, внаслідок пожежі постраждало 3 автобуси. Збитки власник теж поки не рахував, але запевнив, що на якості обслуговування ТОВ «АТП «Совтур» автобусних маршрутів у Павлограді нічна пригода не позначиться.

У Павлоградському відділі поліції журналісту повідомили, що факт пожежі на території приватного підприємства на вулиці Григорія Шияна (колишня вулиця Фрунзе) правоохоронці зареєстрували і зараз проводять перевірку обставин інциденту. «На місце пожежі виїхала слідчо-оперативна група. Матеріали стосовно цієї пригоди зібрані. Чекаємо на висновок рятувальників стосовно ймовірних причин займання приватного автотранспорту. Після цього слідство надасть події правову кваліфікацію», - сказала журналістові прес-офіцер відділу поліції Анна Малишева.


Згодом прес-служба Павлоградського управління ДСНС України в Дніпропетровській області повідомила на своїй сторінці в Фейсбук наступне: «Сьогодні, 3 жовтня о 5.20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання автобуса в гаражі. Складність такої пожежі полягає в тому, що вогонь розповсюджується дуже швидко, та автотранспорт згорає за одну-три хвилини, а також існувала велика ймовірність вибуху транспорту! Тому за місцем виклику було оперативно направлено одразу два відділення 27-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС в області. По прибуттю до місця події, рятувальники, не гаючи часу, приступили до гасіння пожежі. Завдяки злагодженим діям особового складу чергового караулу, під керівництвом начальника чергової зміни Євгена Довгого, пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено моторний відсік і салон автобусу, а також пошкоджено три автобуса, які стояли поруч. Загальна площа пожежі склала 31 м кв. До ліквідації займання було задіяно 9 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки Головного управління ДСНС області. 
Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються правоохоронними органами».

Нагадаємо, ТОВ «АТП «СОВТУР» із квітня 2016 року, коли проводився конкурс на пасажирські перевезення у місті, обслуговує кілька маршрутів: №2, 5, 17, 5А, 13, 13А.


Олекса Сурай за матеріалами www.5632.com.ua;   фото зі сторінки керівника Павлоградського МРУ ДСНС Олександра Міславського в Фейсбук

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.