Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У вересні до Павлограда можуть завітати «ТІК» і Ірина Федишин


Цього року на День міста (відзначається 18 вересня, але масові заходи проходитимуть у суботу 15 вересня) павлоградців імовірно розважатимуть рок-гурт «ТІК» і естрадна виконавиця Ірина Федишин. Таку інформацію озвучила 12 червня під час спільного засідання депутатських комісій Павлоградської міськради віце-мер Олена Шуліка.

Заступниця міського голови просила депутатів дозволити виконавчій владі внести відповідні фінансові зміни до міської програми розвитку культури та збереження об'єктів культурної спадщини Павлограда на 2015-2020 роки, виділивши на закупівлю послуг українських виконавців 199 тис. грн. Ніхто з учасників засідання не мав заперечень до цих пропозицій. Остаточне рішення депутати міськради мають прийнтяти 19 червня під час пленарного засідання сесії. Як пояснила вже в перерві журналістові Олена Шуліка, загалом виступи естрадних і рок-зірок можуть обійтися Павлограду в суму понад 400 тис. грн. Частково до фінансування організації вересневого концерту вже долучилися місцеві благодійники.

О. Шуліка також повідомила, що, перш, ніж зупинитися на гурті «ТІК» і виконавиці Ірини Федишин міські фахівці ретельно вивчили пропозиції щодо інших музикантів. Організацією виступів популярних виконавців займається в Україні фірма «Перша концерта агенція», тож саме з нею і має розплачуватися місто. «Ми вивчали ринок, вивчали пропозиції виконавців, виступи яких дозволено в Україні, і послуги яких відповідають нашим фінансовим можливостям. На жаль, у нас немає змоги запросити до себе іноземних музикантів, оскільки їхні концерти коштують дуже дорого. Деякі навіть мільйон гривень. Крім того, чимало відомих музикантів у вересні гастролюватимуть іншими містами. Гурт «ТІК» вже приїздив до Павлограда на День шахтаря. Ми пересвідчилися, що хлопці вміють працювати. Ірина Федишин ще не була в нас, але вона популярна виконавиця», - сказала О. Шуліка.

Вона нагадала, що Павлоград – гостинне місто, свого часу перед місцевою публікою виступало чимало відомих груп і виконавців, зокрема такі зірки, як Тіна Кароль і Руслана. Олена Шуліка сподівається, що й цього разу концерта програмам до Дня міста буде вдалою, тим більш, що Павлоград вже має успішний досвід співпраці з «Першою концертної агенцією». Нагадаємо, що в 2017 році павлоградців розважали одеський колектив «Диксиленд», румунський гурт «Transylvania Damn Fun», співачка Світлана Тарабарова і столичні барабанщики.

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.