Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Новомосковську хулігани пошкодили майно СБУ


У Новомосковську поліція розслідує факт пошкодження майна Служби Безпеки України. Інцидент стався минулого місяця, про це свідчить ухвала міськрайонного суду від 29 травня.

Цього дня слідчий Новомосковського відділу поліції звернувся до суду з клопотанням про призначення експертизи в рамках кримінального провадження за фактом хуліганства (ч.1 ст. 296 КК України). У клопотанні, з посиланням на дані досудового розслідування, йдеться про те, що 16 травня 2018 року приблизно о 8.30 було виявлено розбиту емблему СБУ, встановлену на вхідних воротях міського відділу служби на вулиці Гетьманській у Новомосковську.

Вже 17 травня правоохоронці мали на руках довідку щодо спричинення матеріальної шкоди спецслужбі. Серед пошкоджених речей у довідці були зазначені відеокамера, датчик вібрації та рекламний щит з логотипом СБУ. У своєму клопотанні слідчий поліції просив суд призначити експертизу, яка б визначила збитки і навіть шкоду, завдану довкіллю. Новомосковський міськрайонний суд 29 травня це клопотання задовольнив.

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.