Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Де в Павлограді з`являться нові світлофори?

Цього року на головних вулицях Павлограда мають запрацювати два нові світлофори. Ще один може з`явитися на території мікрорайону Шахтобудівників, але, швидше за все, вже у 2019 році. Таку інформацію журналістові підтвердив у телефонній розмові 21 червня керівник міського управління комунального господарства і будівництва Андрій Завгородній.

За коментарем до начальника місцевого УКГіБ кореспондент звернувся після того, як поспілкувався з представниками громадського сектору Павлограда. Зокрема, активіст Юрій Малімонов повідомив журналістові, що 20 червня він разом з депутатом міськради Сергієм Тищенко зустрілися з А. Завгороднім, аби обговорити питання встановлення світлофору на розі транзитної вулиці Дніпровської і проспекту Шахтобудівників. 

«Керівник управління пообіцяв нам, що такий світлофор там буде встановлено. Проектну документацію щодо об’єкту підготують вже цього року, а змонтують його вже у році наступному, оскільки це потребуватиме значних бюджетних коштів», - сказав Ю. Малімонов. Він переконаний, що встановлення світлофора зніме напругу в питанні безпеки пішоходів і водіїв на вулиці з інтенсивним рухом. Адже саме цю вулицю двічі на день, ідучи до школи чи в дитсадок, перетинають понад 100 дітлахів і підлітків, які мешкають по інший бік траси в районі колишнього пенькозаводу. «Я маю кілька сотень підписів від батьків цих дітей. І ми це питання лобіюємо перед міською владою не один рік», - зазначив Ю. Малімонов.



Керівник міського УКГіБ Андрій Завгородній підтвердив інформацію активіста щодо перспектив встановлення світлофору на території ПШС. «Дійсно, якщо матимемо перевиконання бюджету й фінансові можливості, то зробимо це вже в цьому році. А якщо ні, тоді в наступному. В 2018 році ми встановили світлофори на перетині вулиць Полтавської і Соборної. Наступним місцем буде ріг вулиць Дніпровська і Плеханова», - сказав А. Завгородній. За його словами, середня вартість одного світлофорного об’єкту становить понад 400 - близько 500 тис. грн.

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.