Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоградські веслувальники здобули низку трофеїв на Вінничині


Низка золотих, срібних і бронзових нагород, а в підсумку – друге командне місце у складі збірної Дніпропетровщини. Такий результат здобули на традиційних національних змаганнях із веслувального слалому вихованці секції спортивного туризму, що діє при ФСК ім. Шкуренка (Павлоград). Чемпіонат проходив із 7 по 10 червня на Південному Бузі у Вінницькій області біля села Соколець.

Про успіх своїх підопічних 11 червня розповів на сторінці команди павлоградських веслувальників «Посейдон» один із її тренерів Андрій Суворкін. За його словами, участь у змаганнях взяли хлопці й дівчата віком від 14 до 11 років. Цього літа на Вінничину з`їхалося близько 100 юних спортсменів-водників із Дніпропетровської, Харківської, Сумської, Львівської, Вінницької, Київської областей і самої столиці.





А. Суворкін зазначив, що змагання проходили на дистанціях: «Слалом 1», «Швидкісні перегони», «Слалом 2», «Спринт», «Паралельний слалом» і «Великі швидкісні перегони. Спортсмени виборювали перемогу на різних класах суден: К1 (Каяк), С1 (Каное) і С2 (каное 2-ка). Команду Дніпропетровської області склали вихованці ДЮСШ № 8 (Дніпро) і ФСК ім. Шкуренка (Павлоград). За результатами змагань представники Павлограда посіли чимало призових місць. Зокрема:

Денис Кодыров:
1 місце на дистанції «Слалом 1»
3 місце на дистанції «Слалом 2»
2 місце на дистанції «Швидкісні перегони»
3 місце на дистанції «Великі швидкісні перегони».

Альона Григор'єва:
1 місце на дистанції «Слалом 1»
1 місце на дистанції «Слалом 2»
3 місце на дистанції «Великі швидкісні перегони.

На рахунку ще однієї вихованки ФСК ім. Шкуренка Марії Лісовської - 6 золотих і 2 срібних медалі в двох класах суден на дистанціях «Слалом1», «Спринт», «Слалом 2» і «Паралельний слалом».

Також А. Суворкін відзначив і виступ дніпровської веслувальниці Олександри Кондратенко. Вона завоювала «золото» на «Швидкісних перегонах» і три срібних медалі на дистанціях «Слалом1», «Слалом 2», і «Великих швидкісних перегонах».




За словами тренера, чималий внесок в успіх збірної Дніпропетровської області, яка здобула на чемпіонаті 19 медалей і посіла 2-е командне місце в загальному заліку, зробили Ростислав Матвієнко, Антоніна Косенко, Максим Рамазанов, Іван Мажара, Богдан Вільховецький, Данил Кобець, Дмитро Соколов, Артем Старовойтов і Ярослав Ухтомський. «Ну, а для зовсім юних учасників чемпіонату, Максименко Дмитра, Караваєва Артема, Єгорова Єгора, Талалай Данила, це були перші змагання такого рівня, в яких вони показали досить непогані результати. Бажаємо всім результативних тренувань і нових перемог!» - підсумував Андрій Суворкін.

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua  Усі фото зі сторінки команда "Посейдон"

Також на цю тему: Павлоградські веслувальники готуються підкорити Південний Буг

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.