Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Поліція Павлограда зацікавилась діяльністю однієї з релігійних громад міста


У Павлограді поліція розслідує факт незаконного позбавлення волі людей, що знаходились у приміщенні однієї з легально діючих християнських організацій. Про це стало відомо з двох ухвал міськрайонного суду, датованих 27 лютого.

Обидві ухвали (ухвала-1 та ухвала-2) виніс слідчий суддя Валерій Головін, котрий розглядав відповідні клопотання старшого слідчого Павлоградського відділу поліції.

Останній звернувся до суду за наданням дозволу на арешт майна, вилученого в ході обшуків, проведених в рамках кримінального провадження на території Павлограда і Павлоградського району. За версією поліції, «до чергової частини Павлоградського ВП надійшло повідомлення про те, що за адресою вул. *** м. Павлограда Дніпропетровській області в приміщенні релігійної організації *** представниками організації незаконно позбавлено волі групу осіб».

За даним фактом поліція 23 января 2018 року відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 КК УкраїниНезаконне позбавлення волі або викрадення людини») і почала досудове розслідування. Минув місяць, і 23 лютого правоохоронці провели обшук за вказаною адресою, в ході якого вилучили 13 мобільних телефонів і системний блок. Поліція просила суд накласти арешт на вилучене майно.

Інше клопотання стосувалося дозволу на арешт печатки, яку правоохоронці вилучили під час іншого обшуку, який вони провели того ж дня в рамках зазначеного кримінального провадженяя, але вже на території майнового комплексу в одному із сел Павлоградського району. Слідчий суддя Валерій Головін вивчив надані клопотання і 27 лютого 2018 року виніс ухвали про їхнє задоволення. В документі сказано, що ухвала виконується негайно, однак може бути оскаржена в Апеляційному суді Дніпропетровської області.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.