Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Цього року на павлоградців чекають нові мости, дороги й набережна

Набережна р. Вовча, липень 2017 року

У Павлограді міська влада планує реалізувати у 2018 році коштом обласного бюджету низку масштабних проектів із реконструкції доріг, мостів, набережних і соціальних об`єктів. Про це повідомив 13 березня на спільному засіданні комісій міської ради мер Анатолій Вершина.

За словами міського голови, протягом кількох останніх років управління й відділи Павлоградської міської ради підготували чимало інфраструктурних проектів. Частина з них отримали шанс втілитися в поточному році. При чому, за рахунок обласної казни. «Перш за все, це крупні обєкти, такі, як мости, набережні, капітальні ремонти доріг... – сказав мер. - І все це, я підкреслюю, не за наші кошти. Ми зараз корегуємо, свої пропозиції вносить управління комунального господарства, є домовленість про фінансування з обласного бюджету на проведення капітального ремонту доріг. Скільки буде зроблено? Будемо намагатися в цьому році... чим більше, тим краще. Є вже домовленість приблизно на 3 дороги».

Анатолій Вершина зазначив, що міське управління комунального господарства й будівництва має проекти капермонту дорожного покриття 6 вулиць Павлограда: Західнодонбаської, Луганської, Харківської, Комарова, проспекта Шахтобудівників, вулиці Соборної разом із центральною площею. «Ми зараз хочемо провести корегування, бо деякі проекти, приміром, по Соборній, розроблені ще в 2015 році. Звісно, що ціни вже інші. Необхідно перераховувати», - додав мер.

За його словами, щойно розпочнеться справжня весна і дозволить погода, підрядники візьмуться за будівництво пішохідного мосту через Вовчу, який з`єднає мікрорайон Приточилівку з вулицею Дніпровською. Реконструкція дамби вздовж Вовчої в районі парку імені 1 травня має стартувати в травні і триватиме рівно рік, зазначив А. Вершина. Окрім цього коштом обласного бюджету підрядники мають надати нового вигляду Дитячому парку і провулку Голубицького. В капремонтних планах 2018 року також є дошкільний навчальний заклад №2, дитсадок №22, гуртожиток 9/2 на вулиці Промисловій, нове відділення міського терцентру для самотніх і непрацездатних громадян і новий колектор на території мікрорайону ім. 18 Вересня. Анатолій Вершина ще раз підкреслив, що за реалізацію цих проектів має сплатити обласний бюджет.

Олександр Шульга

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.