Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді зловмисник обкрадав будинки ОСББ


У Павлограді суд відправив під домашній арешт на період слідства чоловіка, підозрюваного у справі про крадіжки під’їзних світильників. Злочини, які правоохоронці інкримінують мешканцю міста, сталися у травні та на початку червня 2017 року. Про це йдеться в ухвалі міськрайонного суду від 28 липня.

Згідно з документом, на лаві підсудних опинився раніше судимий і ніде не працюючий павлоградець. Перший злочин, у якому його підозрюють, стався вночі 8 травня. За версією слідства, в цей час чоловік перебував у 5-у під`їзді будинку №45 на вулиці Західнодонбаській, що належить об`єднанню власників багатоквартирних будинків (ОСББ). Зловмисник побачив світлодіодні світильники і вирішив їх вкрасти – у кількості 5 штук. Що одразу й зробив. Разом із світильниками він поцупив світлодіодну лампу потужність 8 Вт. За висновками експертів, сума збитків, спричинена ОСББ, склала понад 400 грн.

Подібна крадіжка, скоєння якої правоохоронці інкримінують чоловікові, сталася на ранок 1 червня у будинку №9 на вулиці Іскрівській. Цей будинок також має статус ОСББ. З 1-го, 2-го і 3-го під’їздів зловмисник вкрав 2 світильники зовнішнього освітлення «Міх» і 9 світлодіодних ламп марки «Feron». Цього разу сума збитків склала 543 грн. Згідно з ухвалою, 22 червня поліція висунула мешканцю Павлограда підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 («Крадіжка») КК України. Під час засідання слідчий просив суд застосувати для підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Своє клопотання представник поліції пояснив тим, що, перебуваючи на волі, чоловік може вдатися до інших злочинів. Розглянувши клопотання, Павлоградський міськрайонний суд 28 липня його задовольнив.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.