Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Мешканця Першотравенська засудили за крадіжку грошей у колишньої дружини


У Першотравенську чоловік навесні 2017 року обікрав колишню цивільну дружину. Цей факт став відомий правоохоронцям, тому згодом обвинувачений опинився на лаві підсудних. Свою провину чоловік визнав.

Пригода, яка стала предметом судового розгляду, сталася вночі 30 квітня 2017 року. Як пояснив суду обвинувачений, з потерпілою він раніше спільно проживав і в нього залишився ключ від їхньої квартири. Тієї ночі він прийшов до помешкання, відчинив двері – всередині нікого не було. За словами чоловіка, він зазирнув до тумбочки, побачив там гаманець з грошима і вирішив узяти собі половину суми. Тепер розкаюється, що таке скоїв. Як встановило слідство, обвинувачений вкрав у потерпілої 1300 євро, що на той час за офіційним курсом валют дорівнювало близько 34 670 грн. Колишня співмешканка чоловіка не стала брати участь у судовому розгляді справи. Натомість, її представник надав суду розписку, що жінка отримала від обвинуваченого вкрадені гроші і тепер не має до нього претензій.


У підсумку, на своєму засіданні 24 липня Першотравенський міський суд визнав колишнього чоловіка потерпілої винним у скоєнні крадіжки, що супроводжувалася проникненням у чуже житло (ч.3 ст. 185 КК України), і присудив йому три роки позбавлення волі умовно. Також суд зобов’язав чоловіка сплатити державі близько 1000 грн. судових витрат на залучення експерта. У обвинуваченого ще є час на оскарження вироку.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.