Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді в покинутій котельній знайшли чоловіка із зашморгом на шиї

У Павлограді поліція розслідує факт смерті чоловіка, тіло якого правоохоронці виявили місяць тому на території покинутої котельної на вулиці Тетяни Федорової. У померлого на шиї був зашморг. Слідство не виключає, що чоловік наклав на себе руки. Про це йдеться в ухвалі міськрайонного суду від 5 травня.

За даними поліції, викладеними у клопотанні до органу правосуддя, 14 квітня близько 12.00 на території покинутої котельної на вулиці Тетяни Федорової виявлено труп невстановленого чоловіка віком 35-40 років без ознак насильницької смерті. Померлий сидів, притулившись спиною до дерева, навколо його шиї був зашморг, зроблений із паска для штанів. За фактом пригоди правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 («Умисне вбивство»), попередньо кваліфікуючи її, як суїцид. Вже під час слідства поліція встановила особу загиблого і адресу, де він мешкав. Слідчий просив суд призначити судово-медичну експертизу, яка має встановити точну причину і дату смерті чоловіка, а також відповісти на запитання, чи не вживав він того дня алкоголь і в якій кількості. Суд задовольнив це прохання поліції.

Нагадаємо, інший факт імовірного самогубства цими днями розслідує поліція Петропавлівського району. Як уже писали журналісти www.5632.com.ua, 25 квітня співробітники райвідділку виявили в одному із сел на подвір`ї приватного будинку тіло пенсіонера. Попередньо встановлено, що він помер, власноруч накинувши на себе зашморг. За даними поліції, загиблий мешкав разом із дружиною, донькою, зятем і онуком, за життя страждав невиліковної хворобою. Дружина померлого розповіла слідчим, що останнім часом її чоловік страждав від сильних болей. Того дня о 4.00 саме вона і знайшла тіло чоловіка – він висів на мотузці за їхнім будинком. Жінка погукала дітей, вони зняли тіло пенсіонера, спробували повернути його до життя шляхом штучного масажу серця, але марно. За даним фактом поліція тоді також відкрила кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 КК України.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.