Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді зловмисник пограбував церковну лавку



У Павлограді поліція розслідує факт пограбування в одному з православних храмів міста. Інцидент стався на початку весни. Підозрюваний у кримінальному провадженні - ніде не працюючий чоловік. Про це йдеться в ухвалі міськрайонного суду від 23 березня.

Згідно з документом, до суду надійшло клопотання слідчого поліції про обрання запобіжного заходу для імовірного зловмисника, мешканця Павлограда. Як встановили правоохоронці, 2 березня близько 18 години підозрюваний, котрий на той момент був напідпитку, завітав до Храму Похвали Пресвятої Богородиці (мікрорайон ПЗТО). Тут він звернув увагу на жінку, яка продавала товари церковного вжитку і збирала благодійні кошти на храм.

Чоловікові закортіло отримати ці гроші, тому він підійшов до столу, біля якого стояла жінка, схопив скриньку з коштами і дременув геть. На вигуки потерпілої, що лунали йому навздогін, обвинувачений зважати не став. Дуже швидко з`ясувалося, що його здобич ледь перевищувала 100 грн. Вкраденими грошима чоловік скористався на власний розсуд, йдеться в клопотанні поліції. Згодом його затримали і 13 березня висунули підозру в скоєнні пограбування (ч.1 ст. 186 КК України).

Під час судового засідання слідчий і прокурор підтримали своє клопотання. Підозрюваний заявив, що визнає себе винним в інкримінованому йому злочині і підтвердив викладені обставини пригоди. Тож 23 березня Павлоградський міськрайонний суд задовольнив клопотання слідчих органів і обрав для ймовірного грабіжника запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання строком на 60 днів.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.