Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоградські водники стали призерами національних змагань



Екіпаж павлоградців Андрія Суворкіна і Руслана Кодірова став бронзовим призером традиційних змагань з водного туризму «Екстрим-марафон 2018», що проходили з 31 березня по 1 квітня на річці Південний Буг на Вінничині. Наші спортсмени, котрі представляли ФСК ім. Шкуренка, здобули нагороди, виступаючи на двомісній байдарці.

Про перебіг і атмосферу змагань водників 3 квітня розповів на своїй сторінці у Фейсбук тренер павлоградської команди «Посейдон» Андрій Суворкін. За його словами, участь в спортивному дійстві цього разу взяли 60 екстремалів (30 екіпажів) із 10 міст України - Вінниці, Дніпра, Херсона, Ізмаїла, Вишгорода, Черкас, Запоріжжя, Жовтих Вод, Києва та Павлограда. Змагання передбачали подолання 100 км дистанції протягом двох днів. У розпорядженні учасників були катамарани «четвірки» і «двійки», байдарки, каяки і вперше - SUP дошки (дошка Stand Up Paddle boarding – призначена для веслування навстоячки).


Павлоградці здолали перший етап за 6 годин 8 хвилин, а другі 50 км пройшли за 5 годин 38 хвилин. У підсумку «Посейдон» став третім у своїй категорії, поступившись «Аква-Туру» із Запоріжжя і «Козакам» із Києва. За словами тренера, на результат вплинуло те, що домашні тренування проходили ледь не посеред криги, адже лід на річці Вовчій зійшов практично за три дні до початку марафону. До того ж представникам «Посейдону» бракувало на цих змаганнях швидкісного човна і більш якісного спорядження.


«Дружня атмосфера, гостинні організатори…, перемоги і перевороти, серйозні суперники, потужний зустрічний, поривчастий вітер, цікаві пороги, спів птахів, красиві пейзажі, дуже смачні обіди на багатті, нові друзі і довгоочікувані зустрічі…» - написав у соцмережі А. Суворкін. І далі зазначив: «Наступного року Вінницький туристсько-спортивний Союз буде проводити ювілейний 20-й «Екстрім марафон», на якому, сподіваюся, від Павлограда вже буде більше екіпажів. Ці змагання допомогли мені з іншого боку подивитися на певні речі, поставити нові цілі і завдання, а також знайти нових друзів. Спасибі моєму напарнику12-го екіпажу Русланові Кодірову за підтримку і волю до перемоги!»

Олександр Шульга, фото зі сторінки Андрія Суворкіна у Фейсбук

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.