Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді спортсмени підкорювали штучну скелю


Вихованка секції спортивного туризму ФСК ім. Шкуренка Марія Лісовська здобула найбільшу кількість балів і завоювала 1 місце на 6-му чемпіонаті Павлограда зі скелелазіння. Змагання проходили в форматі «складність» 24 листопада на базі міського ФСК і зібрали 58 спортсменів різного віку. Про підсумки чемпіонату написав у Фейсбук один із тренерів спорткомплексу Андрій Суворкін.

За його словами, традиційно до змагань долучилися спортсмени тернівської команди «Спортивний туризм», які теж повернулися додому з нагородами. «Цього разу на учасників чекали 53 маршрути різного ступеню складності, які вони мусили подолати за 90 хвилин, - розповів Андрій Суворкін. - Спортсменам необхідно було оцінити свої сили і підкорити найскладніші маршрути. Більше за всіх балів набрала Марія Лісовська. За 27 пройдених маршрутів вона отримала 572 бали і посіла 1-е місце не лише в своїй віковій групі, а й серед усіх учасників».


У своєму дописі тренер зазначив, що минулого року на подібному чемпіонаті Марія теж була першою. Крім того, золоті нагороди в своїх вікових групах здобули Данил Мірошниченко, Анна й Єлізавета Гулі, Ольга Тримбач, Дмитро Резніченко й Іван Мажара.


За словами Андрія Суворкіна, вже 1 грудня на штучному скеледромі міста змагатимуться представники наймолодшої групи спортсменів віком до 8 років. Початок змагань об 11.00. Також у середині грудня в Павлограді відбудуться 3-і родинні змагання зі скелелазіння, повідомив тренер.


Наша довідка:

Скеледром висотою 8 метрів на 4 доріжки зявився на території фізкультурно-спортивного комплексу імені Шкуренка в Павлограді восени 2013 року. Він став проектом-переможцем конкурсу міні-грантів «Місто своїми руками». Вартість реалізації проекту становила близько 13 тис. грн. Нині на сучасному скледромі тренуються кількадесят юних спортсменів – вихованців тренерв Андрія Суворкіна й Олексія Гордієнка.

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua, фото зі сторінки у Фейсбук ФСК им.В.М.Шкуренко КОМАНДА"ПОСЕЙДОН"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.