Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

На День Соборності у Павлограді створили "живий ланцюг"

У Павлограді місцеві активісти вперше в сучасній історії міста створили "живий ланцюг" з нагоди Дня Соборності України. Понад 60 містян, дорослих і малих, з національними прапорами, синьо-жовтими стрічками й віночками прийшли ранком 22 січня до памятника засновнику міста Матвію Хижняку, звідки вирушили до скверу Шевченка.




 Ставшим ланцюжком, учасники святкової акції заспівали український гімн і теплими обіймами привітали один одного з Днем Соборності України. Серед тих, хто цього дня приєднався до акції єднання, були й представники міської влади. За безпекою навколого дійства спостерігали кілька правоохоронців. Організатором ходи виступила ініціативна творча молодь і міский культурно-досуговий центр.





Нагадаємо, з нагоди Дня Соборності України в багатьох містах нашої держави впродовж вже тривалого часу відбуваються символічні акції "Ланцюг єдності". В Україні наймасшатбніша така подія відбулася 21 січня 1990 року, коли близько трьох мільйонів людей взялися за руки, з’єднавши Львів і Київ у день 71-річчя Злуки УНР і ЗУНР.

Олекса Сурай для www.5632.com.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.