Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Через Лозову до Івано-Франківська ходитиме прямий, але недешевий потяг

фото із сайту Укрзалізниці

Цікава новина для лозівчан, які люблять подорожувати Україною. Зокрема, в західному напрямку. З 8 грудня 2019 року між Лозовою, Львовом і Івано-Франківськом курсуватимуть прямі потяги №1 і №2. Щоправда, поїздка в них коштуватиме для пересічних мандрівників не дешево.

Як повідомляє сайт Укрзалізниці, з Лозової на захід через Київ потяг №2 (Костянтинівка – Івано-Франківськ) вирушатиме о 21.07, до Львова прибуватиме о 10.21наступного дня і в Івано-Франківськ приїжджатиме о 13.08.



У зворотному напрямку потяг №1 (Івано-Франківськ - Костянтинівка) відправлятиметься з вокзалу Івано-Франківська о 19.30, зі Львова – о 22.00, з Києва – о 04.45 і до Лозової прибуватиме об 11.40. Час у дорозі становитиме відповідно 16 годин і 16 годин 30 хвилин. Із Лозової в західному напрямку потяг курсуватиме по непарним числам, з Івано-Франківська на схід – по парним.



Орієнтовна вартість купейного квитка з Лозової до Івано-Франківська на сьогодні становить від 802 до 963 грн. А напередодні Нового року (27 грудня) така мандрівка обійдеться пасажирові потягу у 1126 грн.. Вартість квитка залежить від дати подорожі і дати придбання проїзного документу. У потягах є також вагони з місцями люкс вартістю близько 2800 грн.. А ось плацкартних вагонів Укрзалізниця, схоже, на цьому маршруті не передбачила.




Про запровадження нового графіку руху пасажирських потягів на сезон 2019/2020 років Укрзалізниця повідомила на своєму сайті 6 грудня. В цьому графіку – 8 нових потягів.

Олександр Шульга

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.