Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

У Павлограді юні скелелази зробили собі новорічний подарунок


Павлоградські скелелази здобули під Новий рік низку нагород. Минулого тижня, 28 і 29 грудня, вихованці ФСК ім. В. М. Шкуренка взяли участь у 7-му чемпіонаті міста зі скелелазіння. Про підсумки змагань розповів у Фейсбук один із тренерів команди Андрій Суворкін.

Чемпіонат проходив у форматі «Складність», а його учасниками стали 64 юні спортсмени і спортсменки. До змагань традиційно долучилися скелелази із сусідньої Тернівки – команда «Спортивний туризм».



«Цього разу на учасників чекали 60 маршрутів різного ступеню складності, які вони мусили подолати протягом 90 хвилин. Спортсменам необхідно було оцінити власні сили і підкорити найскладніші маршрути», - повідомив А. Суворкін.


За його словами, чемпіонами у своїх вікових групах стали павлоградці: Діма Блєдной, Маша Лісовська, Денис Кодиров, Альона Григор`єва, Мирон Кобєц, Люба Голкіна, Софія Козаковська, Нікіта Бацула, Алла Крупська та Нікіта Коновалов.


«Переможців нагороджувала заслужений майстер спорту Тетяна Дебела з Дідом Морозом і його помічником Пінгвіном. Також Тетяна Володимирівна вручила почесні грамоти кращим спортсменам ФСК ім. В. М. Шкуренка за підсумками року, що минає, - Ярославу Ухтомському, Денису Кодирову і Марії Лісовській», - написав Андрій Суворкін. Він також зазначив, що 2020 рік павлоградські скелелази розпочнуть родинними змаганнями. Вони стартують вже в січні.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.