Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Адвокатам імовірних кривдників Сергія Вязовіченка відмовили у відводі судді



Справу про жорстоке побиття влітку 2018 року 29-річного павлоградця Сергія Вязовіченка і далі буде розглядати суддя Тетяна Кононенко. 19 березня Павлоградський міськрайонний суд відмовив адвокатам обвинувачених у її відводі. 

Про це 20 березня повідомила в Фейсбук прес-служба суду. У повідомленні, зокрема, йдеться: «19 березня 2019 року суддею Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області розглянуто заяву адвоката про відвід судді у кримінальному провадженні за обвинуваченням Джаббарова П.В., Ахмедова А.Ш., Сусоєва С.О. за ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 121 КК України.

В задоволенні заяви про відвід головуючої судді у вказаному кримінальному провадженні судом було відмовлено оскільки, зазначені в заяві про відвід обставини вказують на незгоду з прийнятими суддею процесуальними рішеннями, які можуть оскаржуватись відповідно до процесуального законодавства. Окрім того, намагання швидкого розгляду кримінального провадження є одним із завдань кримінального судочинства. Нагадаємо, що 14 березня 2019 року захисником обвинуваченого було заявлено відвід головуючій судді у справі».

Нагадаємо, в Павлограді триває судовий процес у справі про жорстоке побиття влітку минулого року 29-річного містянина Сергія Вязовіченка. 14 березня мали б розпочатися судові дебати. Однак захисники обвинувачених заявили відвід головуючій судді Тетяні Кононенко. Пояснили, що буцімто вона розглядає справу упереджено, на користь іншої сторони.

Більше на цю тему читайте тут: Адвокати обвинувачених у побитті Сергія Вязовіченка заявили про відвід судді

Олександр Шульга

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.