Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Просив школярок подивитись...


У Павлограді поліція затримала ще одного ймовірного збоченця

Парк Першого травня, що в Павлограді, схоже, медом намазаний для різного роду сексуальних збоченців. У п`ятницю 13 вересня дві дівчини-підлітка натрапили там на підстаркуватого чоловіка, який демонстрував їм свої статеві органи. Школярки не розгубилися й викликали поліцію. І навіть сфотографували розпусника.

Пригода сталася вдень біля міського пляжу. Деякі її подробиці розповів журналістові місцевий активіст Юрій Малімонов, якого старшокласниці того дня також просили про допомогу.

- Дівчата йшли парком, раптом до них підійшов чоловік віком за 50 років і запропонував непристойні речі, - повідомив Юрій. – Він хотів, аби школярки дивилися, як він буде самотужки задовольняти свою сексуальну хіть. Оголив свої статеві органи. Та школярки не злякалися й почали дзвонити до поліції. Щоправда, правоохоронці не відразу зреагували на виклик. Тому старшокласниці зателефонували і мені, як представникові «Національних Дружин». Вони встигли сфотографувати збоченця й прослідкувати, куди він рушив, - розповів Ю. Малімонов.

За словами активіста, до парку він прибув разом із поліцейськими. Чоловіка, на якого вказали дівчата, затримали. Він і дівчата дали пояснення. За словами Юрія Малімонова, з`ясували, що це не перший подібний випадок, у якому фігурує затриманий павлоградець.

- Я спілкувався з батьками школярок, і знаю, що вони мають намір написати заяву до поліції з приводу розбещення їніх неповнолітніх доньок, - сказав активіст.


У прес-службі Павлоградського відділу поліції підтвердили факт затримання імовірного ексгібіціоніста (ексгібіціонізм – сексуальне збочення, повязане з публічною демонстрацією статевих органів). За фактом пригоди правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Дії чоловіка слідство кваліфікує за ст. 296 («Хуліганство») КК України. Тепер з`ясовують усі обставини пригоди. Прес-офіцер відділу Анна Малишева також зазначила, що представники сектору патрульної поліції прибули на місце події вчасно, протягом 15 хвилин.

Нагадаємо, це вже другий випадок, коли мешканці Павлограда натрапляють у центральному парку міста на сексуальних збоченців. 16 серпня 2019 року поліція затримала тут 42-річного одруженого чоловіка, який демонстрував перехожим свої статеві органи.



«Так, під час робочого об'їзду парку мером Павлограда Анатолієм Вершиною разом з колегами вони помітили частково оголеного чоловіка, який демонстрував статеві органи. На місце події прибули поліцейські і затримали чоловіка. Ним виявився 42-річний місцевий житель, який має сім'ю і постійне місце роботи. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство)», - повідомила 16 серпня у Фейсбук прес-служба Павлоградського відділу поліції.

Олександр Шульга для tv-news.dp.uaё

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.