Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

На Петропавлівщині сімейна сварка закінчилася трагедією



На Петропавлівщині в селі Олександрівка зловмисник до смерті забив 27-річну жінку. Її тіло поліцейські виявили 27 лютого в одній із приватних садиб. У скоєнні злочину слідство підозрює 31-річного цивільного чоловіка потерпілої. Про це повідомляє прес-служба Павлоградського відділу поліції.

За інформацією правоохоронців, 27 лютого до Петропавлівського відділення поліції надійшла інформація про те, що в літній кухні приватного будинку в селі Олександрівка господарі виявили тіло молодої жінки. На тілі померлої вони помітили сліди травм.

Вже на місці пригоди оперативники з`ясували обставини трагедії. Зокрема встановили, що напередодні потерпіла разом зі своїм цивільним 31-річним чоловіком гостювала у сусідів. За якийсь час подружжя зчинило сварку. Напевне, що через ревнощі. Потім чоловік із жінкою вийшли на двір. Там підозрюваний не обмежився словами і кілька разів вдарив свою цивільну дружину рукою. Після цього заніс її до літньої кухні і поклав на ліжко. Згодом 27-річна жінка померла від отриманих тяжких травм.

За фактом пригоди поліція відкрила кримінальне провадження й затримала ймовірного винуватця трагедії. Слідство висунуло чоловікові підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

- Затриманий своєї провини у скоєнні ним інкримінованого злочину не визнає. Навпаки, під час допиту чоловік намагався усіляко заплутати слідство, надавав недостовірні покази. Однак поліції вдалося вивести його на чисту воду. Зараз він перебуває під арештом. Слідство триває, - повідомила журналістові прес-офіцер Павлоградського відділу поліції Анна Малишева.

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.