Остання публікація

Нотатки з війни | "Місцевих війна загартувала"

Зображення
Сільською вулицею прямує немолода жінка. Поруч неї човгає хлопчина років восьми. Вочевидь, онук.

Павлоградські скелелази здобули 10 медалей на обласних змаганнях



Одразу 10 медалей привезли додому вихованці секції спортивного туризму ФСК імені Шкуренка з міста Павлограда. Хлопці й дівчата брали участь в особистих відкритих змаганнях зі скелелазіння серед школярів і дорослих. Змагання проходили 2-3 лютого в Жовтих Водах на Дніпропетровщині. Про це розповів у Фейсбук тренер павлоградської команди Андрій Суворкін.

За словами керівника, перевірити свої спортивні навички у категорії «складність» на 5 штучних стендах зважилися 90 скелелазів. До Жовтих Вод вони приїхали із Павлограда, Кривого Рогу, Вільногірська й Дніпра. Вперше у цих змаганнях, пише А. Суворкін, взяли участь вихованці секції спортивного туризму з Тернівки. ФСК імені Шкуренка цього разу представляли 17 спортсменів команди «Посейдон».

Протягом двох годин учасники перегонів мали заробити якомога більше балів, говорить тренер. Цього разу організатори підготували для спортсменів 21 маршрут різного ступеню складності. В підсумку гостям із Павлограда вдалося завоювати одразу 10 трофеїв. Володарями золотих нагород стали Марія Лісовська, Ярослав Ухтомський, Алла Крупська, Микита Коновалов. Їхні одноклубники Іван Мажара, Анна Гула, Артем Старовойтов, Олена Григор'єва здобули срібло. А Марія Данченко і Іван Голкін отримали бронзові нагороди.


«Також вітаємо Фоменко Данила, Данченко Олександру і Рамазанова Максима з першою участю в даних змаганнях, а всім учасникам бажаємо нових перемог, результативних тренувань і міцного здоров'я. Величезна подяка туристичному клубу «Схід» за організацію змагань на високому рівні, і бажаємо розвитку і процвітання», - написав тренер.




За словами Андрія Суворкіна, протягом 5 змагань зі скелелазіння, які відбувалися в Жовтих Водах, вихованці ФСК імені Шкуренка завоювали 40 медалей. До речі, минулого року павлоградці поповнили свої скарбничку нагород 11 медалями. Незабаром, 16 лютого, команда «Посейдон» вирушить у Дніпро на чемпіонат області з боулдерінгу (різновид спортивного скелелазіння).

Олександр Шульга для tv-news.dp.ua, фото зі сторінки ФСК им.В.М.Шкуренко КОМАНДА"ПОСЕЙДОН" у Фейсбук

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Як правильно клепати косу. Поради від сільського косаря з Чернігівщини (відео)

Меотида: краса, яку навпіл розірвала війна (відео)

"Істерик ні в кого немає". Як живуть кияни під обстрілами.